Promskoor

Het Promskoor Schiedam bestaat uit 30 enthousiaste mannen en vrouwen, die allen auditie hebben gedaan om toegelaten te worden. De combinatie met het harmonieorkest van Sint Radboud maakt ons uniek. We hebben daardoor een zeer gevarieerd repertoire, van klassiek tot pop en alles daar tussenin. Deze combinatie maakt het mogelijk dat wij optreden voor een groot publiek zoals bij onze jaarconcerten. Maar wij treden ook op in kleinere setting, begeleidt op piano of door een ensemble uit het orkest. Het koor staat onder de vakkundige leiding van onze dirigent Laurens de Boer en hij werkt nauw samen met Martijn Krijnen, de dirigent van het harmonieorkest. Het Promskoor repeteert op woensdagavonden van 20.00 - 22.00 uur. Heb je een goede zangstem en wil je graag eens kennismaken met onze manier van instuderen? Neem dan contact met ons op! We zijn in bijna alle stemgroepen op zoek naar versterking!

Promskoor zingt Violen voor een Vlinder

Het Promskoor Schiedam en het Randstedelijk Begeleidingsorkest zullen op dinsdag 22, woensdag 23 en vrijdag 25 juni een bijzonder concert geven. In "Violen voor een Vlinder" zoals het muziekstuk heet, wordt herdacht dat 10 jaar geleden een einde kwam aan het leven van Nienke Kleiss.
 In opdracht van Yolande, de moeder van Nienke, heeft componist Rob Goorhuis een bijzonder muziekstuk gecomponeerd. De cantate is ook een stuk geworden voor ouders die een kind hebben verloren.
De concerten vinden plaats in het Theater aan de Schie, aanvang 20.15 uur. Het concert op 22 juni is besloten. Voor de concerten van 23 en 25 juni zijn kaarten te koop bij het Theater aan de Schie, tel 010-2467467. Kosten €12,50. Meer informatie: www.violenvooreenvlinder.nl.
Hier kunt u de flyer van Violen voor en Vlinder bekijken.

Vind je ons leuk?

 

Bezoek eens een repetitie

Wij repeteren op de volgende dagen:

Leerlingenorkest | Dinsdag 18:45-19:45 uur
Harmonieorkest | Dinsdag 20.00-22:00 uur
Promskoor | Woensdag 20.00-22:00 uur

Bezoek ons verenigingsgebouw

Kerkweg 46a 
3124 KE Schiedam 
Nederland

Bezoek onze sociale netwerken

Ga naar boven